Home Industrieel/vintage interieur Inspiratie & tips voor een grijs industrieel interieur

Inspiratie & tips voor een grijs industrieel interieur

door gemmavandervegt

Dat de kleur grijs erg veelzijdig en stoer is, zie je wel in deze foto van een grijs industrieel interieur. Maar hoe geef je jouw grijze interieur nou sfeer mee? Hieronder krijg je #4 tips om grijs te combineren in jouw industriële interieur en deze om te toveren naar een grijs industrieel interieur.

#1 Grijs met grijs combineren

Dit lees je goed. Combineer de kleur grijs altijd met andere kleuren grijs, zoals lichtgrijs, antraciet en betonlook kleur. Maar er zijn talloze kleuren grijs die je hiervoor kunt gebruiken. De kleuren hoeven niet perse egaal /effen te zijn. Juist een oneffen kleur geeft meer karakter aan je interieur.

#2 Grijs combineren met zwart en wit

Combineer grijs vooral ook met andere kleuren zoals zwart en ook wit. Probeer meer wit dan zwart in een grijs industrieel interieur te gebruiken. Hierdoor wordt het niet te donker, maar blijft het luchtig en licht. En zoals je ziet, kun je betonlook ook goed combineren met zwart en wit.

#3 Grijs combineren met groen

Tevens kun je grijs goed combineren met groen. In de foto hieronder zie je één plantje, maar voor meer leven in jouw stoere industriële interieur kun je kiezen voor meer planten. Ik zou in dit interieur in ieder geval nog één of twee grote planten plaatsen. Je kunt tevens andere accessoires voorzien van een groene kleur, zoals een groen kussen of meerdere groene kussens. Kies dan wel voor kussens in verschillende groene tinten. Hierdoor krijgt je interieur meer leven en karakter.

#4 Wanddecoratie voor meer sfeer

Wat dit interieur vooral veel sfeer geeft, is de grote wanddecoratie. Ook deze wanddecoratie is in dezelfde grijze tinten als de rest van het interieur. Hierdoor lijkt het een geheel en past het goed bij elkaar. Wat je ook kunt doen, is een wit/groene wanddecoratie gebruiken.

industrieel interieur grijs combineren

You may also like

2 Reacties

Lilian mei 15, 2019 - 6:59 pm

Hallo, je ziet daar een grote foto is dat op hout gedrukt? kun je aangeven waar je dat kunt laten maken?

Reply
Gebruiker avatar
gemmavandervegt mei 15, 2019 - 7:40 pm

Hoi Lilian,

Via de link: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&q=foto+op+hout vind je veel aanbieders die dit kunnen doen.

Succes!

Groeten,
Gemma

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.