Home Interieur stylingtips Industriële schuifdeuren van metaal of staal

Industriële schuifdeuren van metaal of staal

door gemmavandervegt

Iedereen heeft deuren in huis. Zonder deuren sluit je een ruimte niet af. Een deur is best bepalend in een interieur, het geeft sfeer en heeft een praktische functie. Tevens zul je een deur niet zo snel vervangen, dus wel belangrijk dat je er één kiest die neutraal is. Maar ook één die lang blijft hangen, en ook stoer is of past bij je woonstijl. De meeste mensen kennen wel de standaard deuren zoals je die veel in huizen ziet. Toch is er ook een hele handige deur; nl. de schuifdeur. Vandaag laat ik je een aantal stoere varianten schuifdeuren voor binnen zien! Veel plezier…

Schuifdeuren in huis

Wil je een ruimte afsluiten met een bijzondere deur of net even met iets anders dan de standaard deur? Een schuifdeur kan je daar in voorzien. Een schuifdeur sluit niet, als een standaard deur in een slot, maar de naam zegt het al. De schuifdeur schuif je dicht. Een schuifdeur is tevens ideaal als je niet ruimte hebt voor een gewone deur, omdat je bijvoorbeeld geen ruimte hebt voor de draai van een deur. Een schuifdeur is daarvoor ideaal. Een schuifdeur bevestig je in een rail; in de wand of op de wand.

Metalen schuifdeuren

Wanneer je googled op schuifdeuren, vind je diverse leveranciers van schuifdeuren. Deze schuifdeuren zijn meestal wat standaard. Houd je meer industriële schuifdeuren of een schuifdeur met een industrieel tintje? Kies dan voor een schuifdeur van metaal, staal of met een combinatie van bijvoorbeeld hout en metaal/staal. Er zijn inderdaad veel standaard schuifdeuren te vinden, maar unieker is om een eigen schuifdeur te ontwerpen en/of te maken. Er zijn genoeg bedrijven die voor jou het ontwerp om kunnen zetten in een deur. Het makkelijke aan de schuifdeur is, dat je deze niet hoeft te voorzien van hang- en sluitwerk. Een schuifdeur hang je op aan een hangsysteem, en dat maakt het een stuk simpeler om te bevestigen.

Hieronder een aantal voorbeelden van mooie industriële metalen schuifdeuren.

 

Heb ik je geïnspireerd voor een stoere schuifdeur?

Veel-liefs-gemma

You may also like

1 Reactie

Peter januari 16, 2015 - 10:52 am

Erg leuk zo'n metalen schuifdeur, ik vind het erg erg mooi uitzien en het is natuurlijk ook van top kwaliteit. Ik vind het vooral leuk dat je zoveel afbeeldingen plaatst dit maakt het lezen meteen een stuk leuker!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.