Home Interieurinspiratie Gezien op de vtwonen beurs!

Gezien op de vtwonen beurs!

door gemmavandervegt

Gisteren (vrijdag 30 september) was ik op de vtwonen beurs. Daar was ik natuurlijk op zoek naar leuke industriële meubels en accessoires en ik heb ze gevonden! Vooral de stand van Basiclabel.nl vond ik erg inspirerend. Ik heb foto’s gemaakt, zodat jullie ook kunnen meegenieten. Toch moet ik wel zeggen dat de foto’s leuk zijn, maar als je er bent geweest ben je pas echt enthousiast.

Dit zijn niet de enige foto’s. Volgende week heb ik nog meer foto’s, o.a. van het vtwonen huis maar ook van de Karwei Boutique Hotel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

1 Reactie

Ilse oktober 2, 2016 - 9:59 am

Wauw, echt heel veel leuke dingen! Ik ga dit jaar niet maar op deze manier kan ik toch een beetje mee genieten!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.