Home Gastblogger Corine Hopmans

Gastblogger Corine Hopmans

door Gemma
Gastblogger Corine Hopmans

Gastblogger CorineStoer wonen, industrieel, zwart, wit en natuurlijke materialen..? Ja, ja, ja! Al deze kleuren en materialen zie je terug in mijn liefde voor interieur. De oproep van Gemma sprak me daarom direct aan en binnen no-time verstuurde ik een mailtje. Mijn adem stokte en ik dacht, wat heb ik gedaan?! Nee, onzin berispte ik mezelf, dit is een droom van je. Iets nieuws, iets waarin je alle creativiteit kwijt kan!

Op 1e kerstdag kwam er een mail dat ik gekozen ben als gastblogger; HOE LEUK!

Even voorstellen..Hi allemaal! Mijn naam is Corine. 27 jaar en helemaal gek op alles wat met interieur en lifestyle en fashion te maken heeft. Ik woon in het Zeeuwse Tholen, een heus stadje met een klein aantal winkels. Ik woon samen met mijn man en 1-jarig zoontje Florian.

Met 2 diploma’s op zak werk ik als HBO verpleegkundige op een chirurgische afdeling. Ik werk vanaf 2020 minimaal, wantttt.. ik ga mijn dromen achterna! Werken in de lifestyle/interieur/mode en bloemenzaak die mijn ouders al tientallen jaren runnen. De winkel ga ik uitbreiden met een webshop die binnenkort online gaat. Hier zullen sobere, natuurlijke, industriële items te koop zijn, oh en fashion niet te vergeten!

Stoer wonen industriele keuken industrieel interieur

Ik ben dol op wit! Huh, wat zeg je nu..?! Wit! Ja wit kan ook echt met een industrieel interieur. De basis bij ons thuis is wit, het geeft me rust en zorgt voor frisheid. Daarnaast combineer ik stoer zwart metaal en rauw beton met de zachtheid en sfeer van hout en de warmte van natuurlijke kleuren zoals greige, mijn favoriete kleur at the moment. Een combi van beige en grijs.

industriele woonaccessoires decoratie woondecoratie stoer wonen industrieel interieur

Creatief bezig zijn doe ik het liefst. Dol op DIY’s! Oja en niet te vergeten kringlopen, de mooiste pareltjes hier in huis zijn tweedehands met een hoop liefde gekocht of opgeknapt. Al deze avonturen deel ik al een aantal jaar op Instagram onder de naam @corinexxox. Kan nog uren doorgaan zo enthousiast ben ik maar daar zijn natuurlijk mijn blog’s voor. 1 x per maand ga ik jullie inspireren met fijne interieur tips, tot snel!

XXOX Corine

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.