Home Interieurinspiratie Etiketten voor thuis

Etiketten voor thuis

door Gemma

Je ziet steeds meer mensen die de hobby hebben om hun hele woning te organiseren en dat is voor iedereen een goed idee. Je hebt namelijk helemaal niet zo veel nodig om alles in huis een goed plekje te kunnen geven. Voldoende opbergruimte in de vorm van kasten is een goed begin, wat bakjes om alle spullen in kwijt te kunnen, maar ook is etiketten kopen een goed idee om alles vindbaar te maken. Met deze basis van spullen kan iedereen aan de slag gaan om lekker te gaan organiseren in huis en om alles een vaste plek te geven.

Alles een plekje geven

Veel lades en keukenkastjes worden namelijk al snel een rotzooi, omdat spullen geen vaste plek hebben en daarom op verschillende plekken blijven slingeren. Zo heb je waarschijnlijk een aantal spullen die je elke dag gebruikt in de badkamer, maar heb je ook wat van deze producten op voorraad. Dan is het makkelijk om een bakje te maken met spullen die je iedere dag gebruikt, zodat je niet te veel hoeft te rommelen, maar alles overzichtelijk hebt, maar ook om een bak te maken waar je alle voorraad in kunt doen. Zo kun je meerdere bakken stapelen en heb je alle spullen bij elkaar. Door een etiket van Avery te gebruiken, kun je de bakken een naam geven en zo van de buitenkant zien wat er in de bak zit.

Altijd opgeruimde spullen

Je voorkomt dus allemaal troep in kastjes en dat geeft een hoop rust in je hoofd. Je kunt alles op dezelfde plek leggen en zo ontstaat er minder snel troep. Wanneer je kinderen hebt, kun je hen al vanaf een jonge leeftijd aanleren dat de spullen in een vaste bak op een vaste plek horen en zo wordt het allemaal al snel opgeruimd. Zo af en toe kun je de bakjes eens schoonmaken en weer opnieuw vullen, zodat alles ook schoon blijft. Dit kun je doen in de tijd die je normaal gesproken nodig zou hebben om dagelijks alle spullen weer op hun plek te leggen.

Organiseren als hobby

Je kunt het organiseren van je woning zo groots aanpakken als dat je zelf leuk of fijn vindt. Je kunt het houden bij de kastjes van de badkamer en de keuken, maar je kunt zelfs je koelkast nog helemaal organiseren. Er is steeds meer te organiseren in huis wanneer je eenmaal begonnen bent en zo ontstaat er een leuke hobby waar je ook nog eens echt iets aan hebt.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.