Home Interieurinspiratie De badkamerspiegel trends van dit moment

De badkamerspiegel trends van dit moment

door Gemma
Badkamerspiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Niet alleen omdat het zo praktisch is, maar ook omdat het een decoratieve waarde heeft. Zonder een badkamerspiegel oogt de ruimte erg leeg en bovendien een stuk kleiner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe spiegel voor in de badkamer? Laat je dan inspireren door de badkamerspiegel trends van dit moment. Ze staan hieronder voor je op een rijtje!

Ronde en ovale badkamerspiegels

Als je graag bezig bent met interieur en accessoires, is deze eerste trend je vast niet ontgaan. Ronde en ovale spiegels zijn super populair de laatste tijd! Niet alleen in de badkamer, maar ook voor in je hal of de slaapkamer. Een ronde badkamerspiegel oogt wat speelser dan een rechthoekige variant. Het vormt een mooi contrast voor alle strakke lijnen in de badkamer. Als je dol bent op een trendy en opvallende look, kun je ook eens kijken naar een asymmetrische badkamerspiegel met een organische vorm.

Op maat gemaakte badkamerspiegels

Steeds meer mensen kiezen voor een spiegel op maat. Het grote voordeel hiervan is dat je het formaat van de badkamerspiegel perfect kunt aanpassen op de ruimte. Maak optimaal gebruik van de wand en til jouw badkamer naar een hoger niveau. Maatwerk spiegels zijn daarnaast uit te breiden met allerlei details en luxueuze extra’s.

Badkamerspiegels met verlichting

Een andere duidelijke trend op het gebied van badkamerspiegels is geïntegreerde verlichting. Bij voorkeur designspiegels met LED verlichting. LED lampen en strips zijn energiezuinig en hebben bovendien een lange levensduur. Daarnaast zorgt het voor goed zicht op ieder moment van de dag. Maak de keuze tussen direct en indirect licht om de verlichting helemaal aan te passen op jouw wensen. Kijk daarnaast eens naar de mogelijkheden van een dimmer. Dimbare LED verlichting kan zowel sfeervol als functioneel zijn.

Spiegelkasten voor extra opbergruimte

Heb je een kleine badkamer of kom je altijd opbergruimte tekort? Dan is een spiegelkast een hele goede aankoop. Dit is een spiegel met geïntegreerde opbergruimte. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor je tandenborstel, tandpasta, haarproducten en allerlei crèmes. Spiegelkasten zijn natuurlijk ook in te zetten als medicijnkastje.

Badkamerspiegels met verwarming

De laatste trend gaat niet over het uiterlijk, maar over de functie van de spiegel. Verwarmde badkamerspiegels zullen niet beslaan nadat je een hete douche of stomend bad hebt genomen. Ze worden daarom ook wel anti-condens spiegels genoemd. Spiegels met verwarming zijn direct weer te gebruiken en blijven daarnaast langer schoon. Dat is toch ideaal?

Welke badkamerspiegel trend spreekt jou het meeste aan?

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.