Home Botanisch interieur / Natuurlijk interieur Breng buiten naar binnen met een mosschilderij

Breng buiten naar binnen met een mosschilderij

door Gemma
Mosschilderij

Een huis met alleen meubels is saai en sfeerloos. Op die lege plek boven de eettafel of de bank is een warm of sfeervol schilderij helemaal op z’n plek. Vind je dit te standaard? Heb je ooit al eens gedacht aan een mos schilderij van moswens? We gaan je wat ideeën geven om buiten naar binnen te brengen.

Planten in je interieur

Groen in je interieur heeft meerdere voordelen. De kleur groen zorgt voor rust en balans en staat ook voor emotionele groei in je leven. De kleur zal er thuis dus echt voor kunnen zorgen dat je helemaal tot rust komt thuis. Daarnaast kun je ook groen aan je interieur toevoegen door middel van planten. Het kan geplaatst worden als een mooie blikvanger, maar kan er ook voor zorgen dat de lucht in je huis gezuiverd wordt. Uit onderzoek blijkt dat planten in je interieur je stress kunnen verminderen en bijdragen aan een lagere bloeddruk, betere slaap en je gelukkiger maken.

Geen groene vingers

Toch kiezen veel mensen niet voor planten in huis, ondanks de voordelen die het kan bieden. Dit omdat ze geen groene vingers hebben en de planten geen lange levensduur hebben. Zo kiezen ze liever voor andere decoratie dan voor planten. Gelukkig is een mosschilderij een andere manier om groen in je interieur te verwerken. De mos schilderijen zijn echte natuurlijke meesterwerken en volledig onderhoudsvrij. Zo kun je ook groen in je interieur verwerken, zonder dat je er voor moet zorgen.

Verschillende mos schilderijen

Er zijn veel verschillende soorten mos schilderijen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er eenvoudige, realistische, maar ook abstracte vormgeving. Er zijn verschillende types, kleuren en formaten mos die in een mosschilderij verwerkt kunnen worden. Zo kun je zelf kiezen wat het beste in de ruimte past en wat jij het mooiste vindt. Een mosschilderij hoeft daarnaast ook niet per se een rechthoek te zijn. Ook kun je kiezen voor een ronde, ovale of abstracte vorm. Zo kun je de creativiteit de vrije loop laten gaan. Ze worden afgewerkt met een mooie houten lijst. Op deze manier heb jij een prachtig uniek, tijdloos en creatief kunstwerk aan de muur hangen. Het is meteen een blikvanger in je interieur, waar je ook geen onderhoud aan hebt. Het zal voor lange termijn in je huis blijven hangen, zonder dat je er zelf voor hoeft te zorgen.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.