Home Binnenkijken Binnenkijken bij Sanne: Scandinavische industriële woonstijl met landelijke touch!

Binnenkijken bij Sanne: Scandinavische industriële woonstijl met landelijke touch!

door Gemma
Binnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratie

Hi! Ik ben Sanne. We wonen inmiddels vijf jaar op deze fantastische plek. Het is een voormalig melkboerderij uit 1840. Leuk weetje is dat de melkboer regelmatig werd beloond middels een Delfts blauw bord voor ‘beste melk uit de regio’. Deze bordjes horen bij de boerderij en hebben wij van de vorige eigenaar gekregen, zo leuk! Ga je mee binnenkijken?

Oude boerderij

Toen we de boerderij kochten was het in originele staat. Een voorhuis, daarachter een stal en hooischuur. Mijn man en ik zagen direct de eindeloze mogelijkheden! We zijn samen al heel wat keren verhuisd en we vrezen geen grote klussen. Heerlijk vind ik het om van scratch af aan met het ontwerp bezig te zijn. We hadden ook al heel snel het uiteindelijke ontwerp op papier. We moesten rekening houden met een aantal factoren, waaronder dat het huis op poeren in de veen staat. Dus het mocht qua gewicht niet te veel toenemen en in ‘balans’ blijven, we willen niet (schuin) wegzakken! Ook de riet onderschoten kap moest op dezelfde punten ondersteund blijven. Dit had een hele uitdaging kunnen worden, maar nadat de bouwtechnisch constructeur geweest was, kregen we al snel groen licht. Het hele bouwplan bleek in evenwicht, zonder dat er een architect aan te pas was gekomen. We zijn hier dus ook erg trots op. De verbouwing nam vier maanden in beslag. Ik heb zelf de begeleiding gedaan. Door er dicht op te zitten kon ik het tijdschema, de verbouwing én de kosten goed in de gaten houden.

We verhuisden van de kop van Noord Holland naar de randstad en onze kinderen zouden instromen op een nieuwe school. We wilden heel graag in de week voor de start van het nieuwe schooljaar verhuizen. Dat is gelukt! Inmiddels wonen we hier vijf jaar. Maar ‘af’ is het nog steeds niet. Het is een oude boerderij op een ruim erf en dat vergt veel onderhoud. En voor grote wensen moeten we sparen en dat kost tijd! Zo zijn we nu bezig in de tuin, daar wordt, aan de rand van ons weiland een prachtige studio gebouwd. Hier kan straks in gewerkt worden, maar ook ideaal voor logees. Een huisje op zich eigenlijk!

Mix van woonstijlen

Het is een mix van woonstijlen, die op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Industrieel, Scandinavisch, met een landelijke touch. Hout, beton, staal, het groen van de vele planten. Design gemixt met wat vintage vondsten…. Het voegt. Elke dag genieten we van de ruimte, het licht en het wonen met elkaar. Want dat laatste maakt dat we hier thuis zijn.

Bron: So Typically Dutch

Binnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratieBinnenkijken-oude-boerderij-landelijk-interieur-scandinavische-interieur-industrieel-interieur-schuurwoning-wooninspiratie-interieurinspiratie

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.