Home Binnenkijken Binnenkijken bij Lian
Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur

Binnenkijken blijft leuk! We proberen dit dan ook zo vaak mogelijk te doen :). Vandaag kijken we binnen in Roermond. In dit karakteristieke huis zien je een mix van diverse woonstijlen. Je ziet de vintage woonstijl, een industriële inrichting maar ook zeker accenten uit een landelijk interieur en een beetje vanuit de Scandinavische woonstijl. Dit alleen bij elkaar maakt dit een spannend geheel met vele leuke hoekjes en ik denk heel veel woongeluk!

Vintage woonstijl & industriële woonstijl

Als je kijkt naar het interieur, dan zie je een betonnen vloer. Deze past uitstekend in een industrieel interieur, maar ook in bijvoorbeeld in een Scandinavisch interieur. De trap heeft ook een industriële look, evenals de poten van de eettafel. Vintage zie je terug in bijvoorbeeld de wijnflessen boven tafel of de bankjes in de woonkamer. De badkamer is een uitstekend voorbeeld van een Scandinavische en industriële woonstijl.

Landelijk interieur en Scandinavisch interieur

De blauw/witte vloer is een uitstekend voorbeeld van de landelijke woonstijl. De kast in de eetkamer is ook een goed voorbeeld van de landelijke inrichting. Hout wordt veel gebruikt in deze woonstijl. Ook de houten vloer in de gang hoort daarbij. Daarentegen kunnen de eetkamerstoelen heel goed in een Scandinavisch interieur. In de keuken zie je ook Scandinavische elementen terugkomen.

In dit interieur zijn er diverse woonstijlen met elkaar gemixt tot een spannend en stoer geheel. Veel kijkplezier!

Bekijk alle binnenkijkers!

Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieurBinnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieurBinnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur Binnenkijken-wooninspiratie-interieurstijlen-woonstijlen-industrieel-interieur-vintage-interieur-Scandinavisch-interieur-woonstijlen-combineren-landelijk-interieur

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.