Home Badkamer 5 tips om een unieke badkamer te maken

5 tips om een unieke badkamer te maken

door Gemma
unieke badkamer

In een badkamer begin en eindig je de dag. Je frist je hier ’s ochtends op, waarna je je hier ’s avonds voor de nacht klaarmaakt. Het is mede daarom erg belangrijk dat je badkamer volledig naar wens is. Ben je op dit moment niet tevreden met je huidige badkamer? Dan is het handig om veranderingen door te voeren. Je kunt voor een compleet nieuwe badkamer kiezen, maar je kunt ook kleine aanpassingen doorvoeren. Met onderstaande 5 tips maak je je badkamer in ieder geval uniek. Kijk en lees je mee in deze blog?

Tip 1: doe veel inspiratie op

Voordat je je badkamer in kunt richten, is het handig om veel inspiratie opdoen. Dit kun je het beste in een fysieke winkel en online doen. Wil je bijvoorbeeld sanitair kopen in Eindhoven? Zorg er dan voor dat je bij een fysieke winkel in Eindhoven langsgaat. In deze winkels kun je veel inspiratie opdoen.

Daarbovenop kun je vervolgens nog inspiratie via internet opdoen. Ga op zoek naar gave badkamers, naar leuke badkameraccessoires en naar je persoonlijke voorkeuren.

Tip 2: denk goed over je wensen na

Wat voor jou als een unieke badkamer aanvoelt, voelt voor een ander als een ‘normale’ badkamer aan. Denk daarom heel goed over je wensen na. Zet je wensen op een rijtje en richt aan de hand daarvan je badkamer opnieuw in. Grote kans dat je hiermee je badkamer uiteindelijk helemaal naar wens maakt. En dat is uiteindelijk het hoofddoel, niet waar?

Tip 3: voeg unieke elementen aan je badkamer toe

Om een unieke badkamer te maken, heb je unieke elementen nodig. Denk hierbij aan een sunshower in de douche, aan unieke accessoires en aan een fraaie vloer. Je hoeft in een badkamer echt niet altijd voor de normale vloertegels te kiezen. Check bijvoorbeeld het aanbod vloertegels Eindhoven en ga eens voor het niet-gangbare. Daarmee creëer je absoluut een unieke badkamer.

unieke badkamer

Tip 4: splits je badkamer op

Heb je een relatief grote badkamer? Dan is het erg interessant om je badkamer in meerdere delen op te splitsen. Zet bijvoorbeeld een scheidingsmuur in het midden van de badkamer. Daarmee creëer je twee delen, waardoor je beide delen eventueel ook nog op een andere manier in kunt richten. Door zo’n scheidingsmuur te plaatsen, kun je de ruimte overigens ook nog groter laten ogen.

Tip 5: kies voor unieke accessoires

Heb je ooit een badkamer zonder spiegel en kranen gezien? Juist; zo’n badkamer bestaat niet. Deze accessoires spelen een belangrijke rol en zijn ook van invloed op de uitstraling. Kies daarom voor een unieke spiegel, indien je een unieke badkamer wilt creëren. En kies ook voor unieke kranen. Kijk bijvoorbeeld naar kranen met een unieke vormgeving of kranen die in een unieke kleur uitgevoerd zijn.

Heb jij nog tips voor een unieke badkamer? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.